Prijzen bij Pro-Solo

Wij werken met de Balmain Hair Dress, de naam zegt het al, je draagt h’m wanneer jij wilt.

Grote voordeel is dat het niet permanent aan  het haar word vast gemaakt, daardoor kan je je haar gewoon wassen en heb je geen last  van de seals, lijm of invlecht waardoor je haar z’n eigen kwaliteit behoudt.

De Hair Dress in verkrijgbaar in meerdere lengtes en kleuren en evt. door ons aan te passen op je eigen haarkleur. Doordat het echt haar is kan je de Hair Dress gewoon krullen, stylen, föhnen & wassen als je eigen haar.

Hair Dress

Rechtstreeks van de catwalk, de Balmain Hair Dress. Golvend, natuurlijk, mooi, fantastisch haar. De nieuwe trend van het seizoen is zowel perfect voor naar kantoor als voor in het weekend. Dress up voor elke gelegenheid in minder dan 5 minuten.

Ombré Kleur
Balmain Hair verkent de grenzen van kleur; Ombré kleur. Geweldige, handgekleurde mix van natuurlijke tinten die uw haar luxe, subtiliteit en diepte geven zoals u nog nooit eerder heeft ervaren.

Easy application
fill-in strand application: geen bonds, ringetjes, tape of clips. Slechts een dunne transparante draad dat de Hair Dress op zijn plek houdt.

Hair Dress Extra Full

Geef uw haar een intense glamour boost met de Hair Dress extra Full! Volumineus haar zoals de celebrities hebben tijdens premieres of een gala is nu te creëren in enkele seconden!

De Hair Hair extra Full bevat 30% extra haar (in vergelijking met de Hair Dress 40cm). De Hair Dress extra Full is makkelijk in gebruik en geeft u net dat extra volume waar u altijd naar opzoek was. De Hair Dress extra Full is gemaakt van 100% echt haar en kan behandeld en gestijld worden zoals uw eigen haar. De speciaal geselecteerde kleur combinaties geven uw haar een ombre effect voor een meest natuurlijk resultaat.

Leverbaar in 40cm, 40cm extra full & 55 cm lengte vanaf € 199,95 (incl. aanbrengen & uitleg)

Als extra service bij deze prijs laten wij de Hair Dress perfect overlopen in je bestaande coupe.

De Hair Dress is leverbaar in 9 kleuren en eventueel kunnen wij  de Hair Dress zonodig aanpassen op je eigen haar kleur.