Prijzen bij Pro-Solo

TopstylistMasterstylistCreative director
Toeslag Color ID€ 8,00€ 8,00€ 8,00
Sebastian Celophanes korthaar€ 69,50€ 75,50€ 83,50
Sebastian Celophanes langhaar€ 82,50€ 89,00€ 98,50

COLOR ID

Dit  is een vloeistof die alleen en exclusief aan de Wella professionals kleurproducten (Koleston perfect me+ & illumina color ) kan worden toegevoegd  hierdoor word het kleur receptuur steviger van textuur, de speciale bestanddelen zorgen ervoor dat kleuren niet in elkaar kunnen doorlopen waardoor  foli’s overbodig zijn zeker voor het creëren van van unieke opmaat gemaakte kleuringen onmisbaar.

ILLUMINA COLOR 

Dit is de grootse innovatie op het gebied van professionele haarkleur in 20 jaar !!!!!

Illumina Color is een premium merk dat het Wella professionals kleurportfolio aanvult met het wonder van een lichte transparantie in de  kleur die in elk soort licht schitterend is bied superieure haarbescherming en tot 100% grijsdekking. De gepatenteerde microlight technologie van Illumina Color beschermt de haarschubben zodat ze hun helderheid behouden, hierdoor kan het licht erdoorheen schijnen,waardoor natuurlijke high en low lights van binnenuit worden verlicht en dit in elke soort licht.

KOLLESTON ME+

Dit is een permanente haarkleuring special ontwikkeld om het risico op het ontwikkelen van allergie te verminderen een revolutionaire innovatie op het gebied van beauty en gezondheid De enige haarkleur merk met de nieuwe me+ haarkleur molecuul die 100% grijsdekking geeft

COLOR SHINE (Celophanes  van Sebastian professional)

Dit is een unieke transparante & verzorgende glanskleuring op natuurlijke basis het geeft je haar een gigantische glans boost Color Shine kan ook over een kleuring worden aangebracht om het haar te sealen en optimaal te beschermen waardoor de houdbaarheid van de kleur word verlengt. Color Shine is verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor alle haarkleuren (niet toepasbaar op grijs haar)